✔Gratis frakt ✔1-3 dagars leverans ✔Betala säkert med Klarna och kort ✔Gratis retur inom 14 dagar

Vanliga Frågor | StåSoft Ståmattor

Kan StåSoft ståmattan tvättas i tvättmaskin?

Nej, tyvärr. Ståmattan kan enkelt dammsugas eller våttorkas med handduk. Fläckar från sådant som lätt färgar av sig (exempelvis kaffe eller rödvin) bör torkas av genast, särskilt från våra ljusare mattor, för att undvika missfärgning. 

 

Kan man stå på StåSoft ståmattor med skor? 

Ja, det kan man. Men, skor med klack kan skada din matta.

 

Öppet köp, ångerrätt, reklamationer (ev skriva om reklamationer)

Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med din StåSoft ståmatta kan du inom 14 dagar skicka tillbaka den till oss och få pengarna tillbaka. Detta under förutsättning att emballage finns kvar och att mattan är i nyskick.

Du hittar med information och retursedel under Returer-Återbetalningspolicy: 

https://www.stasoft.se/pages/returer-aterbetalningspolicy

 

 

Hur återvinner jag min ståmatta? 

StåSoft ståmattor är gjorda av 100 % tålig PVC plast och ska hålla i flera år. Vi har flera mattor som vi använt i vårt kök i över 10 år. Om det är dags att göra sig av med mattan så ta den till närmaste återvinningscentral och informera dem om att mattan är 100 % PVC. 

 

Plast är väl dåligt för miljön? 

Plast som inte återvinns på rätt sätt är dessvärre dåligt för miljön. Av den anledningen hoppas vi att du använder din matta i flera år innan du återvinner den. Framförallt är engångsplast det största problemet och därför har vi bestämt oss att stötta företaget 4Oceans. Vi donerar 10 kronor för varje matta vi säljer till 4Oceans pull a pound initiative, en organisation som rensar kilovis med plast från våra hav.

https://www.4ocean.com/products/pound-plus

Stötta 4Oceans