✔Gratis frakt ✔1-3 dagars leverans ✔Betala säkert med Klarna och kort ✔Gratis retur inom 14 dagar

Köpvillkor | StåSoft Ståmattor

Köpvillkor 

StåSoft AB förbehåller sig för eventuella tryckfel. All bildinformation skall ses som illustrationer, och kan ej heller garanteras återge varans exakta utseende (Produkterna ser oftast exakt ut som på bilden men då färger, pga. ljussättning osv. kan se olika ut beroende på bildskärmsinställningar reserverar vi oss mot detta).

Pris

I priserna ingår moms med 25 %.

Leveranser

Beställ din StåSoft ståmatta idag för leverans till närmaste ombud inom 1-3 arbetsdagar (plus några dagar för resten av EU). Frakten är gratis inom hela EU.

Leveransförseningar

Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Skulle din beställning inte nå dig inom angiven tid så ber vi dig kontakta oss på info@stasoft.se

Avgifter

Vi redovisar priser inklusive moms. Inga övriga skatter eller avgift tillkommer vid beställning.

Outhämtade paket

I fall där paket inte hämtas ut på uthämtningsstället debiteras StåSoft AB en avgift av Posten för frakt till uthämtningsstället och tillbaka, samt en administrativ avgift. För denna kostnad, samt administrativa kostnader för den hantering detta orsakar StåSoft AB debiterar vi kunden för närvarande 149:- per outhämtat paket.
Det är därför bättre för dig som kund att hämta ut paket, och sedan returnera det till oss.

Återbetalningar

Återbetalning görs till ditt bankkonto, person- konto eller bankgirokonto. Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur.

Ångerrätt och öppet köp i 14 dagar

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning.  Kontakt med oss måste ha skett innan retur. Vi förbehåller oss rätten att i de fall returen skett felaktig dvs kvitto saknas eller kontakt ej tagen avstå från återbetalning av varans värde. 

Fyll i följande blankett och skicka det till info@stasoft.se för att börja  processen.
Retursedel

Reklamation

Enligt Konsumentköplagen har du som kund reklamationsrätt i 3 år efter det att du har tagit emot varan. Vi tillämpar konsumentköplagens reklamationsrätt. OBS! Ni måste behålla kvittot för att utnyttja reklamationsrätten. OBS! Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan. Synligt fel: Anmäls direkt vid mottagandet av varan. Dolt fel: Anmäls till oss inom 7 dagar från mottagandet av varan. En produkt som vi har konstaterat är skadad byter vi ut. Vid giltigt returärende betalar vi returfrakten. För felaktigt returnerad vara utgår ingen ersättning för varken vara eller returkostnader. Vid eventuell tvist följer ARN:s rekommendationer.

Sekretess och säkerhet för dina personuppgifter

Din personliga integritet är viktig för oss på StåSoft AB. Från och med den 25 maj 2018 gäller GDPR (General Data Protecton Regulation) i hela EU och vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med denna bestämmelse. Du ska känna dig trygg med hur vi behandlar personuppgifter på StåSoft AB.

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress, mailadress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. StåSoft AB har även rätt att inom ett (1) år efter att du blivit kund hos oss, marknadsföra oss mot dig i rimlig utsträckning utan ett samtycke. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Vi kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt GDPR (General Data Protecton Regulation) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall oss.

För mer information kontakta oss på info@stasoft.se

Personuppgiftsansvarig:

StåSoft AB (Org.nr: 559311-3466), Nybohovsbacken 44, 117 63 Stockholm, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på StåSoft.